Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 719
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 719
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 88
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 193
Składniki
Roszponkę opłukać i odczekać aż obcieknie woda. Na miseczki poukładać porcję roszponki, na to po 4 przekrojone pomidorki, ogórek zielony w plasterki oczywiście obrany ze skórki i po porcji pokrojonej w piórka cebuli. Polewamy sosikiem winegret i zjadamy:-))