Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka o intensywnym smaku
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1827
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 724
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 234
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1827
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 724
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 234
Składniki
Kupione śledzie gajowego (czyli z pieczarkami) wyłożyłam na sitko, aby odciekł olej. Pokroiłam je drobno (razem z pieczarkami) i dodałam do poszatkowanej kapusty pekińskiej, papryki czerwonej i małej ilości cebuli. Śledź zapewnia tak intensywny smak, że nie dodawałam już żadnych przypraw.