Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje z grillowanym mięsem lub grillowaną kiełbasą.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 800
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 700
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1693
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 594
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 800
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 700
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1693
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 594
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach , ostudzić , obrać ze skórki , pokroić w kostkę.
Zieleninę posiekać jak najdrobniej .
Czosnek przecisnąć przez praskę.
Do ziemniaków dodać zieleninę, majonez , doprawić ziołami prowansalskimi , solą i pieprzem , wymieszać.Odstawić na 30 minut.