Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na upalne letnie dni
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 109
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 59
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42517
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 109
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 59
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42517
Składniki
Umyć, obrać i pokroić pomidory na kawałki.
Umyć dobrze paprykę i pokroić ją.
Pokroić chleb na cienkie kromki, aby łatwiej je było rozdrobnić.
Włożyć do dzbanka miksera wszystkie składniki i zmiksować aż do uzyskania jednolitej masy o konsystencji majonezu lub gęstego kremu.
Przechowywać salmorejo w lodówce. Podawać na zimno, polewając odrobiną oliwy z oliwek.