Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 161
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 783
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2518
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 161
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 783
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2518
Składniki
Wszystkie skladniki wrzucic na patelnie i smazyc/dusic na wolnym ogniu okolo 45 min. Nastepnie napelnic gotowa salsa umyte i wyparzone sloiki. Zakrecic i wstawic do duzego garnka wylozonego sciereczka kuchenna. Zalac woda do 3/4 wysokosci sloikow.Gotowac okolo 10min od zagotowania.Po zagotowaniu wyjac sloiki z garnka i ulozyc "do gory dnem".Pozostawic do wystudzenia. Z podanego przepisu wychodzi okolo 6 sloikow po 250ml kazdy.