Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty i smaczny sernik, zaskakująco smaczne połączenie składnikowe.
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 984
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 60
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 419
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 234
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 984
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 60
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 419
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 234
Składniki
formę wykładamy folią spożywczą dajemy biszkopty opłukane morele kroimy na pół wyjmujemy pestki morele zalewamy 1 szklanką wody gotujemy 5 minut z cukrem miksujemy dodajemy żelatynę mus mieszamy studzimy
Masa serowa żelatynę zalewamy 1/2 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkowitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem mieszamy z serkiem i płynną żelatyną na biszkopty dajemy mus morelowy na mus wykładamy masę serową ciasto dajemy do lodówki na parę godzin "Ciasto bez pieczenia"