Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dietetyczny sernik pieczony - całość to niecałe 700 kcal!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzewam do 170 stopni Celsjusza. Wszystkie składniki umieszczam w dużej misce. Miksuję do połączenia. Przekładam do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Na dnie piekarnika umieszczam blachę z wrzątkiem. Piekę 15 minut w 170 stopniach i 60 minut w 140 stopniach Celsjusza. Studzę w piekarniku przy uchylonych drzwiach. Przestudzony wkładam na noc do lodówki.