Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 732
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 7110
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 52
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 114
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 732
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 7110
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 52
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 114
Składniki
Ser zmielić. Żółtka utrzeć z cukrem i dodać do nich ser, 2 łyżki mąki ziemniaczanej. Następnie ubić na pianę białka i sparzyć bakalie. Następnie do masy dodać ubitą pianę i bardzo delikatnie wymieszać, dodać bakalie obtoczone w mące. Ciasto wylać na posmarowaną masłem i wysypaną bułką tartą blachę. Piec 60 minut w średnio nagrzanym piekarniku.