Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zadowoli każdą wymagającą buźkę.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 199
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 199
Składniki
Ser zmielić i wymieszać z cukrem i ubitą śmietanką. Galaretki truskawkowe rozpuścić w 100 ml wody, lekko przestudzić i wlać do masy serowej, całość zmiksować i wyłożyć na gotowy biszkopt. Wstawić na godzinę do lodówki. Na górę rozłożyć truskawki i wylać tężejąca galaretkę malinową. Włożyć do lodówki aby galaretka zastygła.
Wszyscy robili to i ja wypróbowałem. STRASZLIWA PYCHOTA!!!