Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam tak wykonany sernik,szybko się robi ,a efekt końcowy rewelacyjny.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 682
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 23
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 682
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 71
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Twaróg zmielić.Osobno utrzeć żółtka z cukrami na puch.Do zmielonego twarogu dodać masło,utarte żółtka,skórkę i sok z cytryny,budyń i zmiksować.Na końcu dać rodzynki i ubitą pianę z białek,delikatnie wymieszać. Ser przełożyć na kwadratową tortownicę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą.Dać do nagrzanego piekarnika do 120st,za 10 min,zwiększyć temp.do 180st.i piec około 1 godz. Po upieczeniu zimny sernik posypać cukrem pudrem i polać musem malinowym. Smacznego życzę!