Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wspaniały, zdrowy, wegański obiad. Zapraszam na bloga po więcej wegańskich przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 602
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1571
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 602
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1571
Składniki
1.. Składniki na marynatę dokładnie mieszamy zapomocą łyżki 2. W misce łączymy marynatę i kalafior, odstawiamy do lodówki na noc 3. Następnego dnia przekładamy frytki oraz "skrzydełka" na kratkę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez godzinę w temperaturze 200 stopni Celsjusza. Jemy od razu, ponieważ szybko stygnie. Smacznego!