Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘSO Z KURCZAKA,DELIKATNE I SOCZYSTEA PRZY TYM NIEDROGIE,JEST PODSTAWĄ WIELU DAŃ W KUCHNIACH Z CAŁEGO ŚWIATA.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 65
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 17
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 65
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
SKRZYDEŁKA WYMIESZAĆ Z PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA,ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU PRZYGOTOWAĆ CIASTO:DO MĄKI DODAĆ IMBIR,SÓL,PIEPRZ,SOS SOJOWY,WBIĆ JAJKA,WSZYSTKO WYMIESZA.JEŚLI CIASTO JEST GĘSTE MOŻNA DODAĆ TROCHĘ WODY.
CIASTO MUSI BYĆ GŁADKIE I NIECO GĘSTSZE NIŻ NA NALEŚNIKI.
W WOKU,GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ OLEJ.SKRZYDEŁKA ZANURZAĆ W CIEŚCIE I WRZUCAĆ NA GORĄCY OLEJ.SMAŻYĆ DO UZYSKANIA ZŁOTEGO KOLORU,OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.