Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 28
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 50
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 28
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 50
Składniki
Rybę dokładnie umyłem i osuszyłem. Warzywa pokroiłem na kawałki ,włożyłem do ryby wraz z kaparami. Oprószyłem solą ,pieprzem i ułożyłem na folii aluminiowej. Polałem (niedużo) oliwą z oliwek. Piekłem w temperaturze 190 stopni C przez 40 min. Podałem z pieczonymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.