Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty ale jaki smaczny
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1608
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 224
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4145
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 439
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1608
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 224
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4145
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 439
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę podsmażyć na oleju. Konserwę pokroić w kostkę, dodać do cebuli, podsmażyć wszystko razem. Sos boloński przygotować według przepisu na opakowaniu. Dodać do konserwy i chwilę podgotować. Sos podawać z makaronem.