Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i nieprawdopodobnie smaczne
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 26
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 26
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Składniki
Na początek zmiksować nutelle z masłem dokładając co jakiś czas do margaryny łyżkę nutelli.
Ubić śmietanę wraz z fixem i dodać cukier puder.
Przełożyć biszkopt nutellą i posmarować ubitą śmietaną
Do małego rondelka włożyć wszystkie składniki polewy i gotować na małym ogniu aż do zgęstnienia (polewa musi mieć taką konsystencję żeby można było polać po placku). Polać zygzakami na ciasto.
Smacznego!