Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowy pudding z nasionami chia, owocami i granolą.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Jogurt, mleko, miód, i nasiona chia mieszamy w jednolitrowym słoiku. Zakręcamy i schładzamy przez noc w lodówce.
Następnego dnia mieszamy wszystko jeszcze raz do uzyskania jednolitej konsystencji.
Porcję puddingu przekładamy na salaterki. Dodajemy granolę, posypujemy wierzch puddingu prażonymi migdałami i dodajemy owoce.