Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja z pastą z białej trufli w połączeniu z masełkiem i czosnkiem ale tym razem bez sera
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 710
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 634
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 221
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 710
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 130
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 634
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 221
Składniki
spaghetti gotujemy al dente
na rozgrzaną patelnię z masłem sklarowanym wcześniej wrzucamy 1 małą łyżeczkę pasty truflowej i dodajemy pokrojony w cieniutkie plastry czosnek wszystko mieszamy i podsmażamy krótko dadając drobno pokrojoną pietruszkę,sól i pieprz na takim posłaniu układamy makaron,wszystko jeszcze raz energicznie mieszamy na patelni przekładamy na talerze,podajemy od razu oprószone natką pietruszki i z dodatkową łyżeczką masła mieszamy na talerzu i gotowe ;-) Smakowicie polecam ;-)