Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, gdy użyjemy gotowego pesto. Można wybrać/ zrobić taki smak, jaki najbardziej lubimy. Mój ulubiony to pomidory+bazylia+ser (gotowy sos do pesto)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1722
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Makaron (pół paczki) gotujemy al dente. W tym czasie kroimy kurczaka w kostkę, wrzucamy na rozgrzany olej na patelni, posypujemy przyprawą, podsmażamy kilka minut. Następnie wrzucamy pokrojone wcześniej w paseczki pomidory suszone (około pół słoiczka) oraz wlewamy około 3 łyżki zalewy. Podsmażamy. Dodajemy pesto oraz makaron. Mieszamy. Całość posypujemy posiekaną natką pietruszki. Smacznego!