Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 508
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 508
Składniki
buraki, marchew, jabłka utrzeć na tarce(duże oczka) bądź pokroić w kostkę, wymieszać doprawić solą, pieprzem, cukrem, cytryną, chrzanem + dodać pozostałe składniki. Na wierzch posypać natką pietruszki. Beata proponowała mi jeszcze dodać rukolę ale nie próbowałam. Wstawić do lodówki na kilka minut ok 15 aby się przegryzła.