Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2256
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 33
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2256
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 33
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować według opisu na opakowaniu i odcedzić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na godzinę po czym odcisnąć i połączyć z fasolą, zmiażdżonym czosnkiem, solą i cukrem do smaku. Następnie wymieszać z olejem, dokładnie wymieszać. Surówkę możemy podawać na ciepło jak i na zimno do obiadu.