Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i zdrowa surówka. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami i schabowym!
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 18
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1940
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 784
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 18
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1940
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 784
Składniki
Kapustę kiszoną lekko odsączyć z kwasu i troszkę pokroić, żeby nie była za długa - przełożyć do miski.
Do kapusty zetrzeć na grubych oczkach marchewkę i dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę.
Warzywa posypać cukrem, dodać oliwę z oliwek oraz pieprz i sól do smaku. Dobrze wymieszać. Odstawić na 15 minut do połączenia się smaków. SMACZNEGO!