Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 35
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 46
Składniki
Sałatę oczyścić z wierzchnich uszkodzonych liści,umyć,odsączyć i porwać na małe kawałki.Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do kefiru,następnie wymieszać kefir z serkiem,posolić i tak przygotowany sos odstawić.
Jajka ugotować na twardo.Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Koperek posiekać.
Do salaterki włożyć sałatę a na nią plasterki rzodkiewek.Posypać koperkiem i polać przygotowanym sosem.Na wierzchu udekorować posiekanymi jajkami.