Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba polubimy seler :)
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 343
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 340
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 343
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 340
Składniki
Seler odcedzić . Jabłko obrać zetrzeć na grubiej tarce dać rodzynki seler wymieszać skropić odrobiną cytryny wymieszać . Majonez wymieszać ze śmietaną dać do reszty wymieszać. Ostawić i poczekać aż rodzynki napęcznieją. Smacznego!