Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa do zrobienia, rozpływa się w ustach
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 444
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 184
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 151
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 711
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 444
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 184
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 151
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 711
Składniki
Margarynę posiekać z mąką, dodać resztę składników ciasta i połączyć mikserem, jak zacznie się łączyć podzielić ciasto na 3 części. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Pozostałym ciastem wyłożyć dno i boki formy.
Ugotować budyń, jabłka obrać, pokroić w plastry i ułożyć na ciasto, posypać cynamonem, zalać budyniem. Schłodzone ciasto zetrzeć na tarce i rozłożyć na budyniu. Piec ok 1 godz w 180" Smacznego!