Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka smaczna i smakuje moim córkom
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 120
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 200
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 263
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 146
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 120
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 200
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 263
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 146
Składniki
żółtka z cukrem i śmietaną ubić na gładką masę dodać proszek do pieczenia i mąkę wylać na dużą blaszkę i upiec na złoty kolor ok 20 minut
jabłka zetrzeć na tarce i smażyć z margaryną jak za kwaśne to dodać cukier wyłożyć na ciepłe ciasto
białka ubić na sztywno z cukrem i wyłożyć na jabłka , włożyć do piekarnika na 10 minut by białko się podpiekło