Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadanie, obiad lub kolację. W sezonie można upiec takie szaszłyki na grillu poza sezonem w piekarniku lub na grillu elektrycznym.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 132
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na pyszne kotleciki...
Odsłon: 97
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 149
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne czosndogi. Przygot...
Odsłon: 102
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 76
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 132
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na pyszne kotleciki...
Odsłon: 97
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 149
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne czosndogi. Przygot...
Odsłon: 102
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 76
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki, paprykę w kostkę, a cebule w talarki. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy plasterki kiełbasy przekładając je cebulą, papryką i pepperoni. Gotowe szaszłyki układamy na aluminiowej tacce, skrapiamy olejem i pieczemy lub grillujemy. Gotowe szaszłyki podajemy z dodatkiem świeżego chleba i keczupem lub/oraz musztardą.