Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na smaczny, a zarazem efektowny obiad? :) Tak przygotowane kotleciki na pewno zachwycą domowników.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4437
Szybka i smaczna
Odsłon: 252
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 146
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 314
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 494
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4437
Szybka i smaczna
Odsłon: 252
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 146
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 314
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 494
Składniki
Jajka przepiórcze ugotować na twardo. Czosnek posiekać i wymieszać z mięsem, z 3 łyżkami bułki tartej, przyprawami, musztardą, jajkiem kurzym i dokładnie wymieszać. Jajka przepiórcze obrać, okleić mięsną masą.
Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i na końcu w bułce tartej.
Olej rozgrzać do 180 stopni, smażyć jajeczka na złoty kolor.