Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKI,TANIE,DOBRE I CIEKAWIE SIE PREZENTUJE
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 18
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 66
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 18
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 670
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 66
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
Ze szparagów odciąc zdrewniałe konce łodygi (ok 2-3cm) związac gumką.Do gotującej wody dodac 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki cukru,zanurzyc szparagi ale tak aby końce nie były do końca zanurzone.Gotujemy ok 5 min.Wyciągamy i studzimy.Szynke smarujemy majonezem na to ukladamy szparagi i zawijamy.GOTOWE
Szparagi jak ktoś lubi może też zalac galaretą.Ja podałam tu wersje którą robiłam na kolacje