Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenny obiad, mało pracy, pyszny efekt.
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 488
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 739
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 576
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4217
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 488
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 739
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 576
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 4217
Składniki
Szpinak, pokrojoną drobno botwinkę i cebulkę wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kiedy szpinak się rozmrozi, dodajemy resztę warzyw i przyprawiamy do smaku, mieszając je.
Wbijamy jajko i mieszamy, czekając aż białko się zetnie.
Podajemy z kaszą gryczaną. Smacznego :)