Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 77
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 95
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18478
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 66
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 77
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 95
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 18478
Składniki
Mąkę z proszkiem do pieczenia mieszamy oddzielnie.
Mleko, jajko, czosnej, szpinak, mieszany, na końcu dodajemy- masło. Następnie dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem. Smażymy na suchej patelni bez tłuszczu. Ważne, żeby piec placuszki na średnim ogniu. Podpiekamy z obydwu stron. Podajemy z jajkiem sadzonym i bazylią.