Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10524
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4908
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10524
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4908
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
Na oleju podsmażyć pokrojonego w kostkę kurczaka - na złoty kolor. Do kurczaka dodać mieszankę chińską (mrożonkę) i na małym ogniu poddusić do miękkości. Następnie dajemy sos chiński i gotujemy jeszcze jak na opakowaniu.
Gotujemy ryż w osolonej wodzie. Sos podawać z ryżem, smacznego.
Można doprawić jeszcze według uznania ale nie jest to w ogóle konieczne.