Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybkie, smaczne
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 307
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 73
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 307
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Ubić śmietanę z cukrem pudrem.
Połączyć z serkiem.
Biszkopty nasączać w kawie, można dodać sok owocowy np. z czarnej porzeczki. Układać w naczyniu, bądź robić pojedyncze porcje.
Przekładać masę na przemian z biszkoptami. Masy dość spora porcję.
Na koniec warstwa masy, posypać kakaem, udekorować, odstawić na kilka minut do lodówki.
Smacznego.