Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Gęś dobrze oczyścić z piór. Umyć, posolić, popieprzyć, ponacierać majerankiem i papryką ostrą z zewnątrz i w wewnątrz. Zostawić na noc w lodówce.
Podobne przepisy jak na Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Kapusty posiekać w paski, marchew zetrzeć na grubych oczkach. Wsadzić do dużego garnka podlać około 1 litrem wody i podgrzać przez około 10 min.
Podobne przepisy jak na Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Pieczona soczysta gęś - Krok 1 · Pieczona soczysta gęś - Krok 2 · Pieczona soczysta gęś - Krok 3 · Pieczona soczysta gęś - Krok 4 · Pieczona soczysta gęś ...
Podobne przepisy jak na Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Wsadzić do warzyw do garnka gęś (tłuszcz zostawić na blaszce). Gotować pod przykryciem na małym ogniu przez 1 godzinę.
Podobne przepisy jak na Pieczona soczysta gęś (autor: rafal10)
Przepis pieczona gęś 5 przepis
19 Lis 2012 Pieczona gęś 5. Aby gęś po upieczeniu była soczysta, krucha i miękka, należy ją moczyć w zimnej wodzie przynajmniej 12 godzin... Sprawdź!
Podobne przepisy jak na Przepis pieczona gęś 5 przepis