Przecier szczawiowy na zimę (autor: myszka75)
lSzczaw opłukać, osączyć, posiekać, dobrze nasolić. Odstawić na 2 godziny. Nałożyć szczaw do słoików, zakręcić i pasteryzować 20 minut.
Podobne przepisy jak na Przecier szczawiowy na zimę (autor: myszka75)
Przecier szczawiowy na zimę (autor: katarzyna40)
Wykonanie: Szczaw przebrać, dokładnie opłukać, osączyć i przepuścić przez maszynkę. Następnie posolić do smaku, włożyć do wyparzonych słoików, ...
Podobne przepisy jak na Przecier szczawiowy na zimę (autor: katarzyna40)
Przepis pasteryzowany przecier ze szczawiu przepis
13 Sie 2010 pasteryzowany przecier ze szczawiu. Młode liście szczawiu przebrać, odciąć ogonki, wypłukać i dokładnie osączyć. Przepuścić... Sprawdź!
Podobne przepisy jak na Przepis pasteryzowany przecier ze szczawiu przepis